Klantenservice

Betaling

1. iDEAL

Bij Urecta kunt u vertrouwd kosteloos betalen via iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?
Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
Betalen met iDEAL is bij Urecta altijd volledig gratis.

2. Overboeking

Indien u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken. Nadat de order is betaald, brengen wij u direct op de hoogte van de status en wordt de order geleverd.

Verzending

Indien u pakketverzending wenst, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Tezamen met de Urecta erectiepomp wordt een volledige factuur, inclusief BTW en verzendkosten meegeleverd. Hierop staat ook de afspraak van de toegezegde proeftijd van 3 maanden en de technische garantie van 1 jaar. Tevens wordt een tube K-Y gel meegeleverd en heeft u de mogelijkheid om een trimmer te bestellen.

De zending wordt in een neutrale verpakking discreet verstuurd, welke u online middels track and trace kunt volgen. De code hiervan wordt u per e-mail toegezonden. De aanlevering duurt slechts een paar dagen. Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Indien wenselijk kunt u de apparatuur afhalen op het adres te Bergeijk in Nederland. In overleg wordt vooraf een dag en tijdstip bepaald voor uw bezoek. Bij deze persoonlijke en discrete afhandeling is de aanwezigheid van uw partner aan te bevelen. U krijgt in privésfeer uitleg en een demonstratie op een test-unit.

Retourneren

Retourneren binnen proeftijd van 3 maanden.

Bij aankoop van een Urecta erectiepomp krijgt u, zowel bij afhalen als thuiszending, een proeftijd van 3 maanden beginnende vanaf de factuurdatum. Bij retourzending van ongeschonden apparatuur, schoon en goed verpakt, wordt na controle binnen 48 uur 2/3 deel van de aankoopsom op uw IBAN rekeningnummer gestort.

Wettelijk retourneren direct na aankoop.

U heeft als consument 14 dagen retourrecht (herroepingsrecht), ingaande op de dag van ontvangst van uw bestelling. U kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst ontbinden en de artikelen retourneren. Let wel op dat artikelen die zijn beschadigd / gebruikt niet geretourneerd kunnen worden, evenals speciaal voor u bestelde artikelen. Indien u de overeenkomst wil herroepen dient u een herroepingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@urecta.com. De retourkosten en het verzendrisico zijn voor uw eigen rekening en voor eigen risico.

Let op: Urecta behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen zijn voldaan. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten zal na ontvangst van de goederen, binnen 7 dagen op uw rekening worden bijgeschreven.

Garantie

Op alle onderdelen van de Urecta erectiepomp geldt een technische garantietermijn van 12 maanden na aanschaf. De factuur dient hierbij als garantiebewijs. Deze garantie vervalt wanneer het systeem is gebruikt op een wijze die niet overeenstemt met de aanwijzingen in de handleiding.

Na afloop van de garantietermijn of wanneer door onjuist gebruik, onderdelen defect zijn geraakt, kunnen deze te allen tijde nabesteld worden.

Garantieformulier

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!