Klantervaringen

Hier kunt u de reacties lezen van Urecta gebruikers. Zij zijn een kleine getuigenis van de mannen die gebruik maken van Urecta. Indien u uw reactie wenst te delen kunt u hier een reactie geven.

———–

Het is een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik de Urecta erectiepomp hebben afgehaald. We zijn heel gastvrij ontvangen en behandeld, waarvoor alsnog hartelijk dank, maar natuurlijk kwamen we niet alleen voor een gezellige babbel.

Er is uitgebreid gesproken om alles over het apparaat te vertellen, te tonen en aan tafel uit te leggen. Het leek zo mooi, bijna te mooi om waar te zijn. En dan nog die 3 maanden gebruik op proef. Het gaf mij heel veel vertrouwen en bovendien ook al die juichende reacties op de site.

Na vertrek zijn we onderweg door noodweer overvallen en zochten ons heil in een hotel, het werd Van der Valk in Houten en daar heeft de eerste Urecta kennismaking plaatsgevonden. Deze was zo succesvol dat ik besloot niet na de 3 proefmaanden te reageren, maar meer tijd te nemen. Vandaag heb ik besloten dat het nu tijd is om wel te reageren.

Welnu, ik kan niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn met de aanschaf van het apparaat, en er ab-so-luut geen spijt van hebben. Sterker nog, de gevolgen van de ziekte en de chirurgische ingreep zijn door de Urecta omgezet in een stukje “extra quality of life.”

Mede namens mijn partner, heel hartelijk bedankt voor uw uitvinding.

E.K.

 

Ik ben sinds ruim twee jaar een uitermate tevreden gebruiker van de Urecta erectiepomp. Door radicale verwijdering van de prostaat was een natuurlijke erectie voor mij niet meer mogelijk. In eerste instantie heb ik medicatie geprobeerd. Dat beviel matig. Er waren wel erecties maar vaak ging het mis en ik vond het niet prettig om mezelf te injecteren met een lichaamsvreemde stof. Ook de beperking (advies producent) van maximaal eenmaal in de week gebruiken vond ik vervelend. Verder zijn de middelen duur.

Op zoek naar alternatieven kwam ik bij de erectiepompen terecht. Ik heb daar het een en ander over gelezen en besloot de Urecta erectiepomp te proberen. Doorslaggevend in mijn keuze was de methode van “vasthouden” van de erectie. Ik had daarover gelezen dat de methode met elastieken ringen vaak teleurstellende resultaten oplevert. Urecta levert een, door een klein pompje bediende, strak of minder strak te maken ring die voor elke gebruiker op het door hem gewenste niveau de penis kan afsluiten. Dit werkt perfect en bepaalt wat mij betreft de meerwaarde van de Urecta erectiepomp ten opzichte van andere artikelen. Er is wat geduld en wederzijds begrip nodig om de methode in te passen in het liefdesleven, maar dat lukt wel en dan betekent het (opnieuw) kunnen creëren van een erectie een ongekende verrijking.

Tenslotte leert een simpele rekensom dat, gezien de kosten van medische middelen, de aanschaf van een pomp relatief snel rendabel wordt.

Ik zou lotgenoten willen adviseren: probeer het!

Arie Visser

 

Enige tijd geleden heb ik de Urecta erectiepomp afgehaald. Ik kan zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Alles wat op de website staat omschreven kan ik volmondig bevestigen en ben uiterst tevreden met het product. Het is een aanwinst voor mijn privéleven en ik wil je hartelijk danken voor de ontwikkeling.

G. van de V.

 

Na een prostaatoperatie (prostaatkanker) hebben we eerst alle aandacht gegeven aan het herstel en daarna erectiepillen geprobeerd. Wat erg opviel was dat de nare bijwerkingen wel “werkten”, maar voor het overige een onbevredigend resultaat. Via internet kwamen we op de site van Urecta. Na een uitgebreide uitleg besloten we om de Urecta erectiepomp te kopen. Die is inmiddels 5 maanden in gebruik en vanaf het begin succesvol. Wij (mijn vrouw en ik) zijn bijzonder blij met het mooie resultaat! Ons seksleven is weer als vanouds.

J.E. te R.

 

Vorig jaar heb ik, na behandeld te zijn voor prostaatkanker, een Urecta erectiepomp opgehaald bij u. Aanvankelijk leek het allemaal niet zo’n succes, ik heb u nog gebeld om hem terug te brengen. Maar u bracht mij op andere gedachten. Met name de omklemming van je geslachtsdeel ervoer ik in het begin als onplezierig. Ik heb het samen met mijn vrouw toch doorgezet en het werkt nu naar volle tevredenheid. Dat wilde ik u toch even laten weten.

E., 55 jaar

 

Wij hebben een erectiepomp bij u afgehaald. Natuurlijk direct uitgeprobeerd en met een fantastisch resultaat, vanaf de eerste keer. Wij danken u om ons terug een normaal seksleven te hebben gegeven.

Harry en Kristine, 63 jaar

 

We kunnen niet anders zeggen dan dat het een wereld uitvinding is, geweldig! Wij hebben dan ook uw kaartje afgegeven in het ziekenhuis, om eventueel mede lotgenoten hoop te geven dat niet alles verloren is.

Familie R.

 

Na ontvangst van alle informatie hebben wij een erectiepomp aangeschaft. Wij zijn hier héél tevreden mee! Ik heb een positief en uitvoerig bericht geschreven bij het forum van website www.deprostaatkliniek.nl bij Vitaros créme (alprostadil) onder de naam Maria. Reactie nr. #8532. Hopelijk vinden meer mannen nu de weg naar uw “wondermiddel”, nogmaals dank en veel succes nu en in de toekomst!

Maria

 

Er werd prostaatkanker bij me geconstateerd. Hierna volgde een operatie en is de prostaat helemaal verwijderd. We hebben enkele maanden gewacht, maar de erectie kwam niet meer terug. Op internet zijn we gaan zoeken en bij Urecta uit gekomen. Vanaf dag één alleen maar lof over dit apparaat. Via mijn uroloog was ik eerst in het bezit gekomen van een elektrische pomp. Voordeel van deze erectiepomp is dat het wat natuurlijker voelt. Nadeel is echter dat de erectie niet zo sterk is als van de Urecta pomp. Dat komt doordat er elastische ringen bij zitten, die bij het plaatsen om de penis heel vaak vacuüm- en erectieverlies tot gevolg hebben. Bij de Urecta erectiepomp systeem is de erectie snel gemaakt en is dan altijd 100% en blijft 100%.

Harrie

 

Onderstaand bericht is een verkorte versie van een gebruiker en vrijwilliger van de Prostaatkanker Stichting met 2500 leden. Om de volledige versie van zijn verhaal te lezen, ga je naar www.prostaatkankerstichting.nl en klik vervolgens op: Magazine; Nieuws magazines; Nieuws No 12. Klik vervolgens in de bijlage op PDF en ga naar pagina 22.

“Seks is een belangrijk deel van mijn leven”

Toen ik als half zestiger werd geconfronteerd met prostaat kanker dacht ik dat mijn leven op z’n kop stond. Direct na de diagnose wilde ik maar één ding, eruit met die prostaat en weg met de kanker.

Later, na mijn operatie, ging ik denken hoe nu verder, eerst maar werken aan mijn verdere herstel. Daarna aan de gevolgen ervan. Na zo’n vreselijke ziekte als prostaat kanker wilde ik me vooral zo veel mogelijk weer DE man voelen zoals voor de operatie. Dat lukte mij aardig maar na verloop van tijd wordt het seksuele, voor beiden, een groot gemis.

Je gaat op zoek naar de bestaande mogelijkheden via informatie op het internet. Daar ik niets heb met erectiepillen en prikken, heb ik gezocht in een andere richting. Zo ben ik, achteraf gelukkig, op de erectiepomp van www.urecta.com terecht gekomen. Het is een zeer eenvoudige, prima erectiepomp, heel makkelijk te bedienen en zonder veel rompslomp.

Een heel nuttig hulpapparaat dus.

Wij hebben deze Urecta erectiepomp aangeschaft en ik ben eerst alleen gaan experimenteren. En jawel inderdaad perfect. Ik stond er werkelijk verbaasd van wat dit apparaat teweeg bracht in mijn seksuele leven. Natuurlijk is en blijft het een hulpmiddel en het zorgt alleen maar voor een natuurlijke manier van bloed aanzuigen (verplaatsen), wat belangrijk is voor de erectie. Ook nu – na een gebruik van 4 1/2 jaar – werkt het nog steeds perfect en zijn wij er nog steeds heel erg mee in onze nopjes. Zijn geld dus dubbel en dik waard!

Origineel en uitgebreider verhaal van mij op de website van de Prostaat Kanker Stichting. Zie info en toegang hierboven.

R.M.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!