Erectiestoornis

Erectiestoornis

Mannen met een erectiestoornis hebben moeite met het krijgen van een erectie of kunnen een erectie niet lang (genoeg) volhouden. Erectieproblemen zijn erg vervelend, onder andere omdat deze problemen ook een grote rol kunnen spelen in uw relatie. Heeft u te maken met een erectiestoornis? Lees dan op deze pagina wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn van uw erectieproblemen en hoe u een erectiestoornis op kunt lossen.

De oorzaken van een erectiestoornis

Er zijn diverse mogelijke oorzaken aan te wijzen voor erectieproblemen bij mannen. Ten eerste speelt uw leeftijd mee bij het ontstaan van erectieproblemen. Zo krijgen mannen van 50 jaar en ouder sneller te maken met erectieproblemen, maar is het aantal mannen met erectieproblemen vanaf 60 jaar en 70 jaar nog groter.
Andere mogelijke oorzaken van erectieproblemen, zijn de volgende:
– Verstopte bloedvaten.
– Suikerziekte.
– Het gebruik van alcohol.
– Het gebruik van bepaalde medicijnen.
– Het gebruik van drugs.
– Een afwijking van de penis zelf.
– HIV of aids.
– De behandeling van prostaatkanker, ook wel erectiestoornis prostaat genoemd.

Tot slot kunt u ook erectieproblemen krijgen door gevoelens van schaamte en onzekerheid. Heeft u bijvoorbeeld al een keer een erectiestoornis ervaren en wordt u hierdoor extra zenuwachtig als u op het punt staat om seks te hebben? Dan draagt dit ook zeker bij aan uw erectieprobleem. Gevoelens van schaamte en onzekerheid maken uw erectieproblemen erger, maar kunnen ook de oorzaak zijn van erectieproblemen.

Een erectiestoornis oplossen

Er zijn diverse dingen die u kunt doen om uw erectiestoornis op te lossen. Zo kunt u medicijnen gebruiken om een betere erectie te krijgen, maar kunt u er ook voor kiezen om een speciale pomp te gebruiken om een betere erectie te krijgen. Vindt u het niet prettig om medicatie te moeten gebruiken voor uw erectiestoornis? Dan raden wij u het gebruik van een zogeheten penispomp aan. Met deze vacuümpomp kunt u op natuurlijke wijze een goede erectie krijgen, zodat uw seksuele handelingen en uw relatie niet onder uw erectieproblemen hoeven te lijden.

Urecta Set Original

429,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Plus

449,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Premium

469,95 incl. BTW en verzending

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!