Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een aantal vragen die regelmatig gesteld worden. We proberen een kort en zo duidelijk mogelijk antwoord te geven. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op via de contactpagina op deze website.

Jazeker, u heeft geen recept of verwijzing van uw arts nodig om een Urecta erectiepomp aan te schaffen.

Voor een veilig gebruik en schoonmaak van de Urecta erectiepomp, adviseren we u om de video op de homepage te bekijken.

De Urecta erectiepomp is medisch gekeurd en begrensd. De onderdruk in het vacuümsysteem kan tot maximaal 0,3 bar worden opgebouwd, wat voldoende is om een volledige erectie te krijgen.

De klemring mag niet langer dan 30 minuten om uw penis gehouden houden. Gedurende de omklemming zal de kleur van uw penis, door een gebrek aan zuurstof, wat donkerder worden. Mocht u na deze periode nog behoefte hebben om door te gaan, dan adviseren we u om uw penis enkele minuten tot rust te laten komen. Hierna kunt u weer veilig gebruik maken van de Urecta erectiepomp.

De cilinder is standaard bruikbaar voor een penis tot een lengte van circa 23cm. De inwendige diameter van de koker heeft een doorsnede van 5,6cm. Om die reden is de Urecta erectiepomp voor vrijwel iedereen bruikbaar. Indien uw penis echter een grotere afmeting heeft, adviseren we u om dit aan ons te melden via het contactformulier, zodat speciaal voor u een passende cilinder vervaardigd kan worden.

K-Y gel wordt door Urecta geadviseerd vanwege haar dikkere structuur. Het is een neutraal, veilig middel op basis van zuiver gedestilleerd water, wat zorgt dat de onderdelen luchtdicht op elkaar aansluiten. Het gebruik van vaseline is ten strengste verboden. Vaseline betreft een aardolieproduct, wat het rubber zal aantasten.

Juist in het begin, na langere stilstand of medische behandeling, zijn de bloedvaten in de penis niet in goede conditie. Voor extra stimulans kunt u de pil Sildenafil Teva innemen, deze zorgt voor een verwijding van de bloedvaten. Hierdoor kan de Urecta erectiepomp nog beter en sneller zijn werk doen. Vraag uw huisarts of u deze mag gebruiken.

60% van de huidige gebruikers zijn prostaatpatiënten, 30% diabetici of hart- en vaatpatiënten. Ook meerdere dwarslaesiepatiënten zijn al met de Urecta erectiepomp geholpen. De overige zijn mannen met erectieproblemen die geen baat hebben bij andere middelen of die deze niet wensen te gebruiken. Het aantal gebruikers om deze reden stijgt flink.

Afleveren op een alternatief adres is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure wordt u gevraagd om het afleveradres, dit mag zowel een privé als een zakelijk adres zijn.

U heeft als consument 14 dagen herroepingsrecht. Daarnaast biedt Urecta u de mogelijkheid om een proefperiode van 3 maanden aan te houden op de Urecta erectiepomp. Indien u niet volledig tevreden bent, ontvangt u 2/3 van uw aankoopbedrag terug na retourzending. Daarbij behoudt Urecta zich het recht op weigering wanneer blijkt dat de apparatuur beschadigd, onvolledig of defect retour gestuurd wordt. Op technische artikelen biedt Urecta standaard 1 jaar garantie.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!