Medische vragen

Op deze pagina vindt u een aantal medische vragen die regelmatig gesteld worden. We proberen een kort en zo duidelijk mogelijk antwoord te geven. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op via de contactpagina op deze website.

Een erectieprobleem is geen ziekte of aandoening. Het lichaam heeft alleen een probleem met het transport van bloed naar de penis. De prostaat geeft prikkels naar de zwellichamen en bloedvaten in de penis, zodat deze zich vergroten. Hierdoor stroomt het bloed vanzelf naar de penis om de vergroting op te vullen. Worden deze prikkels verstoord, dan ervaart u erectieproblemen.

Een erectiepomp is het meest logische hulpmiddel voor het verhelpen van een erectieprobleem. De Urecta erectiepomp is ontwikkeld om het bloed rechtstreeks en op natuurlijke wijze naar de penis te transporteren, zonder dat u daarbij een prikkel hoeft te ontvangen. Door de klemring wordt vervolgens het bloed in de penis gehouden, zodat uw erectieprobleem verholpen zal zijn. De Urecta erectiepomp is daarbij medisch gekeurd en begrensd met de hoogste veiligheidsnorm.

De klemring is een uniek en doordacht product. Het zorgt ervoor dat het vacuüm in de koker niet verstoord kan worden, waardoor u gegarandeerd de erectie kunt behouden. De functionaliteit van de klemring wordt geregeld via een mini pompje, welke u opzij van uw lichaam kunt bedienen. Telkens heeft u binnen een minuut een volledige erectie. Met de regelaar op het pompje kunt u beginnen en eindigen, wanneer en zo vaak als u wenst. Indien u hiertoe in staat bent is zelfs een vrije zaadlozing mogelijk.

Aanvullend pluspunt van de klemring is dat u deze geheel geopend over de penis kunt schuiven. Daardoor zult u geen pijnlijke ervaringen hebben bij het aanbrengen of verwijderen. Door het breder klemmend oppervlak wordt het risico op bloeduitstortingen geminimaliseerd. Tevens heeft u, doordat de klemring om het begin van de penis wordt geplaatst, de maximale gebruikslengte over. Uw partner zal geen hinder van de klemring hebben.

De Urecta erectiepomp is verkrijgbaar voor alle mannen die te maken hebben met erectieproblemen en/of impotentie. De grootste groep gebruikers zijn geholpen aan de prostaat, blaas of endeldarm. Daarnaast volgt een grote groep mannen met diabetes, hart- en vaatziekten. Mannen welke op medische gronden geen medicatie mogen gebruiken, of deze door de negatieve effecten simpelweg niet wensen te gebruiken, vormen eveneens een grote groep. Meerdere dwarslaesiepatiënten en mannen met een psychisch probleem (o.a.: stress, depressiviteit, traumatische ervaring) zijn reeds met de Urecta erectiepomp geholpen. Naarmate een persoon ouder wordt, neemt de kans op aderverkalking toe, wat eveneens erectieproblemen tot gevolg kan hebben. Ook roken, drank- en drugsgebruik kan de kwaliteit van een erectie negatief beïnvloeden.

Indien u een bekkenbodem operatie hebt ondergaan, of een tijd inactief bent geweest op seksueel gebied, kan het zijn dat u (tijdelijke) erectieproblemen ondervindt. In het geval van een bekkenbodem operatie is het van groot belang om de terugkomst van uw eigen prikkels te bevorderen en zo de kans op resultaat te vergroten. Met de Urecta erectiepomp kunt u uw penis opnieuw in conditie brengen. Bij aanschaf adviseren we om driemaal per dag circa 10 minuten een erectie in de koker te vormen. Dit om uw aderen en spieren in de penis weer te activeren. Door deze oefeningen zal de conditie van uw penis significant verbeteren en kunt u, samen met de Urecta erectiepomp, snel weer actief zijn.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!