Klantervaringen

Na acht maanden chemotherapie i.v.m. chronische lymfatische leukemie had ik erectieproblemen. Door uw vinding zijn deze zorgen voorbij en heeft mijn seksleven een nieuwe impuls gekregen. Hartelijk dank, ook namens mijn vrouw.

S.K., 65 jaar

 

Ik heb een Urecta erectiepomp bij u afgehaald. U raadde me aan om het dagelijks ongeveer 3x te proberen. Ik heb dit gedaan en kan u melden dat ik geweldige resultaten heb. Na enkele dagen reeds een heel mooie erectie. Wij hebben dus al enkele aangename avonden beleefd. Spijtig dat ik dit allemaal niet vroeger wist, dan had ik die Sabattijd niet moeten meemaken.

Een prostaat behandelde Belg.

 

Als half zestiger kreeg ik te maken met prostaatkanker en de gevolgen daarvan. Het aller belangrijkste vond en vind ik nog steeds dat ik er nog mag zijn en bijna alles nog kan. Het ergste vond ik echter dat ik een stuk mannelijkheid was kwijt geraakt nl. de erectie.

Het gevoel in een relatie geen man meer te zijn. Als er geen erectie meer is, is dat zeker een gemis voor beiden en niet alleen voor jezelf. Je gaat op zoek naar alternatieven c.q. hulpmiddelen die je toch weer een beetje het gevoel van de man terug kunnen geven.

Zo ben ik op het internet gaan speuren en terecht gekomen bij een heel goede erectiepomp welke mij zou kunnen helpen. Na wat wikken en wegen heb ik zo’n erectiepomp bij Urecta aangeschaft, waarvan ik geen enkele spijt heb gehad. Het werkt prima. Ik (wij) gebruiken deze pomp nu 4,5 jaar zonder weigeren en zijn er zeer gelukkig mee. Onderhoud is in deze tussentijd nihil, het is dus een stuk kwaliteit. Het enige wat moet worden aangeschaft, voor goed gebruik, is het K-Y glijmiddel om een optimaal vacuüm te krijgen, maar dat zijn niet de kosten.

Impotentie kan iedereen overkomen en juist daarom kan ik dit hulpmiddel na mijn 4,5 jaar ervaring aan ieder andere man aanbevelen.

M. te M.

 

Ik heb een 2tal maanden de Urecta erectiepomp in gebruik. Door hartproblemen en de daarbij behorende medicijnen had ik al meerdere jaren een erectieprobleem. Ik vond dat een flink gebrek in mijn leven en het leven samen met mijn partner. Na overleg met mijn dokter, waarbij besproken werd dat in mijn geval pillen of andere chemische hulpmiddelen voor mij ongezond zouden zijn, heeft hij een goed werkende erectiepomp aanbevolen. Al vrij snel hadden we een bruikbaar resultaat dat nu gegroeid is tot een volledige oplossing van mijn erectieprobleem.

Urecta is een aanrader voor iedereen met dezelfde klachten.

A.S. te V.

 

Na volledige prostaatoperatie en problemen met hartritme stoornis, ben ik op zoek gegaan voor het oplossen van het verdwijnen van mijn erectie. Erectiepillen en/of spuitjes waren geen oplossing. Via het internet en de positieve reacties op uw site besloten om een Urecta erectiepomp aan te schaffen. Na wat oefenen een goede erectie bekomen. Ben de heer Das dankbaar voor deze mooie oplossing.

H.S., 71 jaar

 

Ik wou even doorgeven dat Urecta fantastisch werkt. Bij de eerste keer al waren we al zeer tevreden. Het is een heel goed product. Ik zal het andere lotgenoten ook aanbevelen. Hartelijk dank ook namens mijn vrouw.

Theo

 

Samen met mijn vrouw heb ik de Urecta erectiepomp opgehaald. De ontvangst was uitermate vriendelijk. We kregen een zeer uitgebreide demonstratie over de werkwijze van de erectiepomp, waarbij elk detail werd besproken. Deze rit naar Brabant bleek meer dan de moeite waard te zijn geweest. Na een periode te hebben getobd met een erectiepomp, waarbij gebruik werd gemaakt van zogenaamde losse ringen, bleek deze erectiepomp een werkelijke verademing te zijn. Na enkele dagen oefenen was het krijgen van een erectie probleemloos.

Het losse bijgeleverde minipompje met regelaar en de op afstand opblaasbare klemring sluit de penis volledig af, zonder dat daarbij ook maar een fractie lucht en bloed kan ontsnappen. Ik heb er geen moment spijt van, dat ik de erectiepomp heb gekocht. Ik ben de heer Das zeer erkentelijk dat hij deze uitvinding heeft gedaan en in productie heeft gebracht. Het is een zeer doordacht systeem, waarbij veel mensen ongelooflijk veel baat bij zullen hebben.

Alex, 63 jaar

 

Na enige schroom, want het is best wel aan de prijs, hebben we de erectiepomp aangeschaft nadat we een zeer goede uitleg hadden gekregen. Ik had ervaring met erectiepompen maar die hadden allemaal nadelen. Deze is geweldig. Na enige oefening gaat het nu als vanzelf. Je kunt nu ook doorgaan bij een zaadlozing zodat je partner er ook wat aan heeft. De erectiepomp is zijn geld dubbel en dik waard.

Dick en Trudy, 56 en 50 jaar

 

Na een totale prostaat verwijdering en de daaraan gekoppelde gevolgen, probeerde ik verschillende merken van erectiepillen. Deze hadden allen ongemakken als resultaat. Na wat zoekwerk ben ik op de site van Urecta terechtgekomen en in overleg met mijn behandelend geneesheer heb ik een Urecta erectiepomp gekocht. Eerst even oefenen en dan een stevige erectie en terug plezier. Ik kan de Urecta erectiepomp aan iedereen met erectieproblemen aanbevelen.

Paul Vermeer, 55 jaar

 

Na uitvoerige overwegingen hebben mijn echtgenote en ik besloten de Urecta erectiepomp aan te schaffen. Na enige oefening en aanpassing werd een geweldig resultaat bereikt! Voor een ieder die door wat voor omstandigheden dan ook erectie problemen ervaart wordt door ons dit systeem aangeraden.

Ronald en echtgenote, 78 jaar

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!