Penispomp

De penispomp wordt ook wel de erectiestoornis pomp of de vacuümpomp genoemd. Het betreft een pomp die speciaal ontwikkeld is voor het verhelpen van erectieproblemen, zoals het niet ontstaan van een natuurlijke erectie of het te snel verdwijnen van een natuurlijke erectie. Veel mannen die regelmatig erectieproblemen ervaren, gebruiken een penispomp om hun seksleven hier niet onder te laten lijden.

Hoe werkt de penispomp?

De penispomp ziet eruit als een gewone vacuümpomp, namelijk met een cilindervormige buis en een kleine pomp die u met de hand bedient. Om een erectie te realiseren met de penispomp, doet u de penis in de cilindervormige buis. Vervolgens gebruikt u de pomp met de hand om vacuüm te zuigen. Door dit effect stroomt er automatisch meer bloed naar de penis, waardoor er een erectie ontstaat.

Met het gebruik van een penispomp krijgt u geen tijdelijke erectie, maar krijgt u een erectie die voldoende tijd blijft bestaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw erectie na enkele seconden weer verdwijnt. Dit betekent dat u de penispomp kunt gebruiken als u zelf moeite heeft met het krijgen van een erectie, maar ook als uw erecties niet lang genoeg aanhouden om seksuele handelingen uit te kunnen voeren. Door het gebruik van een penispomp, krijgt u een erectie die wel lang genoeg aanhoudt.

Waarom een penispomp?

Door een penispomp te gebruiken, kunt u uw erectieproblemen effectief oplossen. U krijgt niet alleen een goede erectie, maar heeft ook de garantie dat uw erectie lang genoeg aanhoudt. Dit betekent dat uw erectiestoornis uw seksuele behoeften en de seksuele behoeften van uw partner niet meer in de weg kan zitten. En omdat erectieproblemen ook tot relationele problemen kunnen leiden, kan de vacuümpomp u helpen uw relatie gelukkig te houden.

Een groot voordeel van de penispomp, is het feit dat deze pomp een natuurlijke oplossing tegen erectieproblemen biedt. U kunt ook medicijnen gebruiken tegen erectiestoornissen, maar dan krijgt u wel bepaalde chemicaliën binnen. Vindt u dit geen prettig idee of bent u bang voor bijwerkingen, dan kunt u een vacuümpomp gebruiken om uw erectiestoornis op te lossen. Door deze pomp hoeft u geen medicatie te nemen, maar kunt u uw erectieproblemen wel effectief verhelpen.

Urecta Set Original

429,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Plus

449,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Premium

469,95 incl. BTW en verzending

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!