Erectiestoornis na operatie

Erectiestoornis na operatie

U kunt een erectiestoornis krijgen door verstopte bloedvaten, het drinken van alcohol, roken en het gebruik van bepaalde medicijnen, maar u kunt ook erectieproblemen krijgen door een bepaalde medische behandeling. Een erectiestoornis na operatie komt helaas veel voor, ook bij jongere mannen met een goede gezondheid. Hoe een erectiestoornis na operatie kan ontstaan, leest u op deze pagina. Zo leest u in onderstaande tekst welke medische behandelingen voor het ontstaan van erectieproblemen kunnen zorgen.

Een erectiestoornis na liesbreukoperatie

Soms wordt een liesbreuk behandeld met een liesbreukoperatie. Tijdens deze operatie kunnen de zenuwen en bloedvaten rond de penis beschadigd raken, met erectieproblemen als gevolg. Dit is zeker niet altijd het geval, maar het ontstaan van een erectiestoornis na operatie voor een liesbreuk kan helaas wel voorkomen.

Een erectiestoornis na hernia operatie

Een erectiestoornis kan ook ontstaan na de operatie van een hernia. Zeker als er in de omgeving van de zenuwen en bloedvaten van de penis geopereerd wordt, is het ontstaan van een erectiestoornis na operatie mogelijk. Overigens kunt u ook erectieproblemen krijgen als u uw hernia juist niet laat opereren, aangezien een hernia uw zenuwen ook kan beklemmen.

Een erectiestoornis na prostaatverwijdering

Heeft u prostaatkanker, dan kan de kanker behandeld worden door de prostaat operatief te verwijderen. Een bekende bijwerking van een prostaatverwijdering, is het ontstaan van een erectiestoornis. Deze stoornis kan vanzelf weer over gaan, maar de erectiestoornis na operatie kan ook chronisch zijn. Zijn de zenuwen en bloedvaten rond de penis blijvend beschadigd, dan blijft u last houden van uw erectiestoornis na operatie.

Erectiestoornissen door overige behandelingen

Naast bovenstaande behandelingen, zijn er nog andere medische behandelingen die voor erectieproblemen kunnen zorgen. Zo kunt u ook te maken krijgen met een erectiestoornis na sterilisatie, een erectiestoornis na besnijdenis, een erectiestoornis na hartinfarct en een erectiestoornis na darmoperatie. Een erectiestoornis na operatie kan blijvend zijn, maar kan ook vanzelf weer over gaan. Of de problemen blijven of niet, is voor een groot deel afhankelijk van de achterliggende oorzaak. Een erectiestoornis na hartinfarct kan bijvoorbeeld weer over gaan, terwijl een erectiestoornis na besnijdenis vaak blijvend is.

Urecta Set Original

429,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Plus

449,95 incl. BTW en verzending

Urecta Set Premium

469,95 incl. BTW en verzending

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over de Urecta erectiepomp, erectiestoornissen of impotentie in het algemeen? Neem dan direct contact op!